hits

Så og si uten stemme.

Nå har jeg hvert "uten" stemme i 4-5 uker. Det hele startet med en halsbetennelse/ luftveis infeksjon, og når det gikk over så kom ikke stemmen tilbake, den bare skulle være hakkete. Det begynte med å være vondt til og bli ubehagelig. Nå er det så utrolig vanskelig og få stemmen igjennom at jeg blir jo helt utslitt av å prate. Har fått henvisning til øre-nese-hals og fått time men det er jo ikke før i slutten av neste måned.  

Så i desperasjonens tider spør jeg om hjelp, noen der ute som har noen gode forslag til hva jeg kan gjøre? noen kjerring råd? Jeg er litt redd for at det er en infeksjon eller en betennelse for jeg har og hatt feber i ett par dager. Går opp og ned i temperatur. Så er det noen hobby leger der ute eller noen med noen kjerringråd som jeg kan prøve og teste ut ? Føler jeg har prøvd det meste men begynner og bli passe lei! haha! 

Jeg trenger deres hjelp! Eller noen som kan anbefale en øre-nese-hals lege som ikke har lang ventetid, haha! 

 

//Rebecka 

2 kommentarer

Lisabeth

13.03.2018 kl.21:56

Uff så kjipt! Har bare mistet stemmen en gang før, og da kom den tilbake igjen dagen etter. Har vært mye plaget med halsbetennelse opp gjennom årene da jeg ikke har fjernet mandlene, og det jeg synes hjelper er CuraMed og masse varm drikke.

God bedring <3

rebeckabg

14.03.2018 kl.01:06

Lisabeth: uff, det høres ikke greit ut. Ja har hvert inne på tanken om at det kanskje kan være mandlene men håper virkelig ikke det :( Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

rebeckabg

rebeckabg

23, Bergen

Hei, jeg heter Rebecka Berentzen Giljarhus, 23 år. Dette er en personlig blogg, hvor jeg deler min historie om blandt annet angst. Jeg vil også dele mye av hverdagen min, mine interesser for klær og sminke. En ærlig blogg, med sterke meninger. En del av målet mitt med denne bloggen, er å hjelpe andre i samme situasjon. Henvendelser eller spørsmål: Rebecka.95@hotmail.com Snap: Rebecka1995

Kategorier

Arkiv